این بخش با داشتن تجهیزات کامل و پرسنل متخصص کلیه آزمونهای عمومی و تخصصی در زمینه مواد اولیه و محصولات آرایشی، بهداشتی، شوینده، سلولزی و مواد غذایی را به شرح زیر انجام می دهد:

 

 1- آزمونهای آرایشی، بهداشتی:

pH، دانسیته، اکسیژن فعال، تست بر روی مو، پایداری مکانیکی، پایداری حرارتی، پراکسید، ویسکوزیته، باقیمانده خشک، آنیون، کاتیون، شناسایی الکل اتیلیک، تشخیص متانول، سولفات، نیترات، اسید آزاد، کلرور، هیدروژن پراکساید، نقطه ذوب، مواد فعال، نقطه اشتعال، مواد غیر فرار، فرمالدئید، کل مواد قابل استخراج در الکل، دی اکسان، زئین، مواد نامحلول در اتانول و آب، کل مواد چرب، قلیایی آزاد، نمک، عدد اسیدی، عدد صابونی، شناسایی تیتان، زینک اکساید، سدیم کربنات، سدیم کلراید، درصد آمونیاک، آمفوتر، قدرت امولسیون کنندگی چرک، اندازه گیری تیوگلیکونات، خاکستر سولفاته، سولفورو سولفید و ....

 

2- آزمونهای غذایی:

انجام کلیه آزمونهاي تخصصی در انواع مواد غذايي شامل: چای، قهوه و ...شیر و لبنیات،گوشت و پروتئین، غلات و نان، حبوبات، شیرینی و شکلات و عسل، کمپوت، کنسرو، میوه و سبزیجات،آب معدنی، روغن، چربی، ادویه، چاشنی، شیرخشک، خشکبار، قند و شکر، دم کردنی
نمک، بریکس، چربی، فیبر، خاکستر، قند، اندیس صابونی، نقطه ذوب، پراکسید، چربی تام، ساکارز، گلوکز، قندهای احیاکننده قبل و بعد از هیدرولیز، ازت تام، فسفر، پروتئین قابل هضم، پروتئین، وزن آبکش، اندیس فرمالین، ازت فرار، اسیدیته کل، الکل اتیلیک، فسفر قابل حل در آب و اسید، اندیس اکسیداسیون، رطوبت، صمغ، فعالیت دیاستازی، پکتین، گلیسیرین، وزن مخصوص، اندیس ید، pH، انیدرید سولفورو، هدایت الکتریکی، کلسیم، پراکسید در چربی استخراجی و ....

 

کافئین، نمک، بریکس، چربی، فیبر، خاکستر، قند، اندیس صابونی، نقطه ذوب، پراکسید، چربی تام، ساکارز، گلوکز، قندهای احیاکننده قبل و بعد از هیدرولیز، ازت تام، فسفر، پروتئین قابل هضم، پروتئین، وزن آبکش، اندیس فرمالین، ازت فرار، اسیدیته کل، الکل اتیلیک، فسفر قابل حل در آب و اسید، اندیس اکسیداسیون، رطوبت، صمغ، فعالیت دیاستازی، پکتین، گلیسیرین، وزن مخصوص، اندیس ید، pH، انیدرید سولفورو، هدایت الکتریکی، کلسیم، پراکسید در چربی استخراجی و ....

 

3- آزمون های بخش آنالیز دستگاهی:

  • اندازه گیری مواد نگهدارنده و پرزرواتیوها.
  • کلیه ویتامینهای محلول در آب و چربی در محصولات متفاوت که شامل مکمل های غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی و غذایی می باشد.
  • پروفایل اسیدهای چرب در کلیه محصولات غذایی.
  • اندازه گیری الکل- آلدئید- کتن ها و .... در کلیه محصولات از جمله الکلها درانواع شوینده ها همانند شیشه شو و ... الکلها در محصولات آرایشی و عطرها- اسپری ها و مام و ...
  • الکلها در نوشیدنی های انرژی زا و سایر نوشیدنی ها
  • مواد موثره گیاهی در محصولات و مواد اولیه از جمله رزمارلینک اسید- زنجبیل و ...
  • مواد متفاوت اولیه منطبق بر فارماکوپه های Bp-usp و کتابهای AoAc و Fcc همانند گلیسیرین- زانتان گام و ...
  • اندازه مقدار و شناسایی رنگ دانه های رنگ مو.
  • اندازه گیری و تعیین مقدار مواد موثر کرم های ضد آفتاب .
  • اندازه گیری و شناسایی اسانس های خوراکی و آرایشی و اسانس گیری از محصولات متفاوت.
  • اندازه گیری دی اکسان.
  • اندازه گیری مقدار مواد آلی فرار ovi.
  • اندازه گیری مقدار باقیمانده از حلالهای آلی Residual solvents.
  • اندازه گیری کلسترول در محصولات غذایی.
  • اندازه گیری شیرین کننده های مصنوعی در محصولات غذایی.
  • اندازه گیری مواد موثره شامل کلیم بازول- کلروهگزیدین- تری کلوزان-تری کلوکاربان- Q10
  • اندازه گیری کافئین در محصولات غذایی و آرایشی و بهداشتی از جمله چای و شامپوها و ....
  • اندازه گیری اسید سوربیک- بنزیل الکل و اسید بنزوئیک و ....

 

 

دستگاه ویسکوزیمتر

دستگاه پولاریمتر

دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب

دستگاه اسپکتوفتومتر

دستگاه تریتریتور

دستگاه فلورشیکر

دستگاه میلک آنالایزر